NVM Zeeland: Zekerheid door Deskundigheid

Misschien heeft u onze laatste advertentie wel gezien in de huis-aan-huis bladen. ‘Zekerheid ¬†door Deskundigheid’, wat betekent dat eigenlijk?

 

Zekerheid door Deskundigheid

Met een NVM makelaar weet je zeker dat je goed zit! Je hebt namelijk altijd de zekerheid van een deskundige makelaar. Als een makelaar NVM lid is, moet hij of zij een gecertificeerd makelaar/taxateur zijn. De eerste zekerheid.

Daarnaast wordt een NVM makelaar niet alleen jaarlijks bijgeschoold voor de certificering als makelaar/taxateur, hij moet ook zich verder verbreden door permanente educatie. Een eis van de NVM. Dat is zekerheid nummer twee. De makelaar loopt niet achter, maar wordt altijd ‘up to date’ gehouden!

Een derde zekerheid is dat alleen een NVM makelaar de beschikking heeft over een database met woningtransacties die terug gaat tot maar liefst 1978. Hierdoor heeft de makelaar een schat aan marktinformatie en weet je zeker dat je het beste advies krijgt.

Verder moet de NVM makelaar zich onderwerpen aan een tuchtcommissie. Heeft u een klacht? Dan kunt u bij deze commissie terecht. Als blijkt dat de makelaar zich inderdaad niet aan de regels heeft gehouden, kan hij een boete krijgen of zelfs geschorst worden.

Naast deze zaken zijn er nog veel meer redenen om voor een NVM makelaar te kiezen. Het verkopen of het kopen van een woning is niet iets wat je vaak doet. Maak daarom gebruik van de deskundige begeleiding van een NVM Makelaar!

Op zoek naar een NVM makelaar in Zeeland? Hier is een handig overzicht van NVM Makelaars per regio!